Hovenier
    Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
    Bouw
    Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
    Logistiek
    Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
    Horeca
    Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde en enthousiaste medewerker die perfect past binnen uw organisatie? Schakel dan Flex Nijkerk in. Wij gaan met u in gesprek om precies boven tafel te krijgen wat uw wensen zijn, hoe uw organisatie in elkaar steekt en wat de toekomstplannen zijn. Zo kunnen wij medewerkers voor u vinden die perfect in het plaatje passen.

De kwaliteit van een medewerker is niet volledig af te lezen van een papiertje, zelfs niet van een papiertje waar CV boven staat. Natuurlijk geeft een CV een overzicht van de ervaring, kennis en achtergrond van een kandidaat, maar wij willen graag meer weten. Wat zijn de drijfveren van kandidaten, waar worden zij enthousiast van, hoe zien zij hun toekomst, wat is hun persoonlijkheid? Allemaal zaken die alleen te achterhalen zijn door uitgebreid met iemand in gesprek te gaan. En dat is ook precies wat wij doen met al onze kandidaten. Door in gesprek te gaan en alle wensen en verwachtingen op tafel te leggen weten wij precies welke werknemers en werkgevers een goede match vormen.

Meld direct u vacature aan of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Diensten uitzendbureau Flex Nijkerk

Vaste contracten worden steeds minder populair en dat is zowel te wijten aan de wensen van u als werkgever als aan de wensen van werknemers. De markt schreeuwt om oplossingen voor flexibel werken. En die oplossingen bieden wij bij Flex Nijkerk dan ook met veel plezier.Flexibel werken is een ruim begrip die we samen met u op een goede manier invullen. Wat het beste past is afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Wij informeren u graag als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn. De diensten van Flex Nijkerk betreffen:

Uitzenden          Detachering          Werving & selectie         Payrollen          Outplacement

Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker, meld uw vacature dan aan via ons vacature-formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken. Hebt u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Geeft u de vacature liever telefonisch door dan belt u dan naar de volgende nummers : Reyer Morren 06 - 13289508 of Aalt Koopman 06 -31531145.

Vakantiewerk

De mooiste tijd van het jaar zijn toch wel de zomermaanden. Maar het betekent ook extra drukte: vaste medewerkers gaan met vakantie en uw bedrijf kan wel wat extra handen gebruiken tijdens deze vakantieperiode. Wie helpen u verder? De flexibele vakantiekrachten van Flex Nijkerk natuurlijk. Regel uw bezetting in de vakantieperiode bij Flex Nijkerk en maak er een zorgeloze vakantieperiode van. Aan het inzetten van vakantiekrachten zijn ook regels verbonden. Deze regels vind u hier.  Voor de gereduceerde tarieven kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook het bij ons plaatsen van een vakantiekracht die zich bij u heeft gemeld is mogelijk.

Documenten & certificaten

Bij Flex Nijkerk hechten we veel waarde aan veiligheid, openheid, opleiding en een goede organisatie. Bij deze waarden hoort natuurlijk ook een zeer goede backoffice die voor ons alles regelt, maar ons ook op de vingers tikt als we iets verkeerd doen. Natuurlijk zijn zij in het bezit van de verschillende belangrijke keurmerken en certificeringen. Wilt u weten welke dit zijn of heeft u andere documenten nodig dan kun u deze hier downloaden.

Veel gestelde vragen

Hier vind u veel gestelde vragen van werkgevers die net als u op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers. We hebben de vragen gesorteerd per onderwerp.