• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Detachering via uitzendbureau Flex Nijkerk

Detacheren houdt in dat Flex Nijkerk aan u een arbeidskracht ter beschikking stelt voor een bepaalde periode. Deze detacheringsperiode, het aantal uren dat de werknemer per week werkt en de vergoeding worden vooraf vastgelegd. Heel overzichtelijk dus.

De gedetacheerde werknemer heeft een contract bij Flex Nijkerk en u bent alleen verantwoordelijk voor het geven van leiding en het houden van toezicht. Alle financiële, administratieve en juridische rompslomp komt op ons bordje terecht. Detachering is ideaal voor opdrachten op projectbasis met een duidelijk afgebakende tijdsduur. Loopt het project uit, dan kunt u uiteraard de detachering eenvoudig verlengen. Heeft u meerdere mensen nodig, dan kunt u ook een heel team van specialisten detacheren.

Detachering via uitzendbureau Flex Nijkerk is dus een uitstekende oplossing als u vaste krachten nodig heeft voor een bepaalde periode. Wij verzorgen de werving en selectie en u hoeft dus zelf niet op zoek naar geschikte kandidaten.

 

terug....