• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Outplacement via uitzendbureau Flex Nijkerk

Soms is het om bepaalde redenen nodig om afscheid te nemen van een werknemer. En dat is natuurlijk nooit een leuk proces. In dat geval kunt u ons inhuren voor outplacement. Wij begeleiden de medewerker tijdens het ontslagproces en zoeken naar een nieuwe baan die past bij zijn of haar wensen en talenten. Tevens zorgen we ervoor dat de medewerker goed voorbereid en vol enthousiasme sollicitatiegesprekken ingaat en een succesvolle start maakt. Kiest u voor outplacement via uitzendbureau Flex Nijkerk dan kunt u op een fijne manier afscheid nemen van uw medewerker en dragen wij zorg voor de minder leuke kanten van het ontslag.


terug....