• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Payrolling via uitzendbureau Flex Nijkerk

Payrollen is het uitzenden of detacheren van een arbeidskracht waarbij u zelf de werving en selectie verzorgt. Hierdoor liggen de uurtarieven lager. U zoekt dus zelf geschikte kandidaten die u ook persoonlijk spreekt. De kandidaat die u gekozen heeft krijgt vervolgens een vast contract bij Flex Nijkerk. Wat voor soort contract de werknemer krijgt stellen wij samen met u vast. Wij zijn officieel werkgever en regelen administratieve en juridische zaken en u bent operationeel werkgever.

Soms werkt u als ondernemer met uitzendkrachten via ons of een andere uitzendbureau. De wet heeft vastgesteld dat u na 1.040 gewerkte uren de medewerker kosteloos mag overnemen van het uitzendbureau. Kiest u in dit geval voor payrolling, dan blijft de medewerker voor u werken tegen een scherp tarief, maar blijft de kandidaat bij onder contract bij Flex Nijkerk.

 

terug....