• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Werving en selectie via uitzendbureau Flex Nijkerk

Werving en selectie is het op zoek gaan en selecteren van geschikte kandidaten voor verschillende functies. Heeft u moeite of weinig tijd om kandidaten te vinden die helemaal passen binnen uw organisatie? Dan kunt u het werving en selectie proces uitbesteden aan uitzendbureau Flex Nijkerk. Wij nemen het gehele proces van u over en zorgen dat er aan het einde van de rit een aantal kandidaten voor u staan om uit te kiezen.

Om ervoor te zorgen dat we een grote vijver hebben om kandidaten uit te vissen onderhouden we contacten met het onderwijs, zijn we actief op social media en andere online en offline bronnen. Voorafgaand aan de procedure stellen we vast wat uw wensen zijn. Vervolgens zoeken we kandidaten waar we mee in gesprek gaan om te kijken welke talenten, ervaring en wensen hij of zij heeft. Zo weten we precies wie het beste binnen uw organisatie past.

 

terug.....