• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

 

Administratie

Op zoek naar een baan in de administratieve sector in de omgeving van Nijkerk? Een goede keuze, want deze sector biedt sinds de opkomst van de computer en het internet veel mogelijkheden. Er zijn dan ook regelmatig leuke administratieve vacatures waar we een geschikte kandidaat voor zoeken. Ga bijvoorbeeld aan de slag als portier, administratief medewerker, toezichthouder of medewerker van een klantenservice. Er zijn zowel vacatures voor starters als ervaren krachten.

terug....

vacatures