• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

 

Commercieel

Aan de slag als verkoopadviseur, communicatie specialist of verkoopmedewerker? Als je zoekt naar een commerciële functie in de omgeving van Nijkerk dan hebben we bij Flex Nijkerk regelmatig leuke vacatures. Maakt niet uit of je net komt kijken op de arbeidsmarkt of al jaren ervaring hebt. Nieuwsgierig naar de commerciële vacatures? Neem snel een kijkje. Staat er niets tussen waar je enthousiast van wordt? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we jouw gegevens klaar hebben liggen als er een vacature langs komt die past bij jouw talenten en wensen.

terug....

vacatures