• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

 

 

Industrie

Een sector die constant groeit en daar waarschijnlijk nooit mee zal stoppen is de industriële sector. Steeds meer processen worden geautomatiseerd, waardoor de vraag naar medewerkers met technische kennis toeneemt. En voor echt vakwerk is er altijd vraag naar goede vakmensen als spuiters of magazijnmedewerkers. Ben je op zoek naar een functie binnen de industriële sector en woon je in de omgeving van Nijkerk? Bekijk dan onze industriële vacatures!

 

terug....

vacatures