• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

 

Logistiek

Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument. Het gaat om organiseren, plannen en het vervoeren van goederen en producten. Binnen de omvangrijke logistieke sector vind je dan ook allerlei verschillende leuke logistieke vacatures. Denk aan een functie als verhuizer, chauffeur, lader/losser, containermonteur, order picker of logistiek medewerker. Ben je op zoek naar een baan in de logistieke sector in de omgeving van Nijkerk? Neem een kijkje in ons vacature aanbod!

 

terug ......

vacatures