• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

 

Techniek

Is techniek jouw passie en wil je aan de slag in de technisch sector? Dan heb je geluk want deze sector is ontzettend breed en er zijn regelmatig nieuwe technische vacatures in de omgeving van Nijkerk. Zo is er vaak vraag naar loodgieters, automonteurs, betonboorders, interieurbouwers, beveiligers of dakdekkers. Heb je nog niet zoveel ervaring dan zijn er ook leuke en leerzame functies als assistent, stagiaire of vrijwilliger. Binnen de technische sector zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Klinkt dat goed? Bekijk dan meteen of er een leuke vacature voor jou tussen zit!

terug......

vacatures