• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

U kunt uw loonstroken inzien via Smart Services BV Online: http://smartservices.flexportal.eu/  Je kan dit platform raadplegen middels de inlogcode die je na inschrijving per e-mail hebt ontvangen. De inlogcode dien je in te voeren op deze website.

Indien je (een week na inschrijving) nog geen inloggegevens van Smart Services BV hebt ontvangen of als je de inlogcode bent vergeten, kan je telefonisch contact opnemen via: 020 - 6711888 of een email sturen naar info@smartservices.nl  
Binnen één werkdag ontvangt je dan je (nieuwe) inloggegevens.

terug