• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Als je je inschrijft bij Flex Nijkerk voeren we eerst een intakegesprek. We kijken dan samen naar je opleidingsniveau, je werkervaring en je wensen met betrekking tot een baan. Vervolgens kunnen wij je een beeld geven van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We kunnen je precies vertellen hoeveel ervaring en welke opleiding je nodig hebt om naar bepaalde functies toe te groeien. Wil je graag een opleiding volgen, dan kijken wij samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

terug