• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Hoe komt het dat mijn bruto-uurloon altijd hetzelfde is, maar mijn netto-uurloon soms anders?

Op basis van je weekloon wordt uitgerekend wat je netto overhoudt. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal uren dat je werkt. In Nederland moet je meer belasting betalen naarmate je meer verdient (progressief belastingsysteem). Ga je meer werken, dan houd je dus per uur netto minder over, terwijl je bruto-uurloon hetzelfde blijft. Daarnaast is het van belang of je in aanmerking komt voor loonheffingskorting en hoe hoog die korting dan is. Hier kom je achter door een loonbelastingverklaring in te vullen.

terug..