• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Hoeveel fasen zijn er?

Er zijn 2 CAO's voor Uitzendkrachten t.w. ABU en NBBU. Beiden CAO's werken met drie fasen welke gelijk zijn maar een andere benaming hebben. Bij de ABU praat men over fase A t/m D en bij de NBBU praat men over fase 1 t/m 4. Fase A of 1 duurt 26 weken, fase B of 2 is van week 27 tot en met week 78, fase C of 3 is vanaf week 79 maximaal 4 jaar of 6 contracten en fase D of 4 betekend dat je in vaste dienst bent bij het uitzendbureau. ls er in fase D of 4 zes tijdelijke contracten zijn gegeven en het tijdsbestek van deze 6 contracten bij elkaar opgeteld is nog geen 4 jaar en je blijft na de einddatum van het 6e contract wel werken voor het uitzendbureau dan betekend dat dat je automatisch in fase D of 4 komt en dus een vastdienstverband voor onbepaalde tijd krijgt. Zie de CAO  voor Uitzendkrachten ABU of NBBU voor meer informatie.

terug..