• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Wellicht ken je mensen, bijvoorbeeld vrienden, kennissen, familie of collega’s die toegang hebben tot internet. Bij sommige bedrijven zijn computers met internettoegang die je kunt gebruiken. Wellicht is er een bibliotheek met internetmogelijkheden of internetcafé bij jou in de buurt. Kom je er niet uit?  Neem dan contact op met Smart Services BV via 020 - 6711888 of stuur een e-mail naar info@smartservices.nl


terug