• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Ja, die is er. Wanneer je 26 weken hebt gewerkt en 21 jaar of ouder bent, neem je automatisch deel aan onze Basisregeling. Zit je in fase B of fase C, dan geldt voor jou de Plusregeling.

Voor flexwerkers werkzaam in Fase A wordt wekelijks 2,6% van je bruto salaris op een individuele pensioenrekening gezet. Tempo-Team betaalt deze premie voor de Basisregeling volledig; als flexwerker in fase A betaal je dus zelf geen premie.

Wanneer je als flexwerker werkzaam bent in fase B of C wordt de pensioenpremie berekend over je pensioengrondslag. Van je uurloon wordt eerst een bedrag afgetrokken. Dit bedrag wordt franchise genoemd. Over het resterende bedrag, je pensioengrondslag, wordt vervolgens pensioenpremie betaald. Als flexwerker betaal je 1/3 van deze premie, Tempo-Team betaald 2/3.

Wanneer je met pensioen gaat, wordt het spaartegoed omgezet in een pensioenkapitaal.

terug