• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Bij kort verzuim of buitengewoon verlof gaat het om een korte tijd waarin je niet kunt werken. Bijvoorbeeld omdat je naar de tandarts of dokter moet of door familieomstandigheden. De uren die je hiervoor opneemt, gaan van de hiervoor opgebouwde reserveringen af.

Je vindt de opgebouwde reserveringen terug op het salarisstrookje. Reserveringen die je niet hebt opgenomen, krijg je uitbetaald als je werk via Flex Nijkerk stopt.

terug