• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Als uitzendkracht - met een uitzendbeding in fase A - ontvang je je ziekengeld van Smart Services BV of UWV. Het bedrag dat je krijgt, wordt berekend aan de hand van je gemiddelde dagloon over het afgelopen jaar. Je eerste twee ziektedagen zijn wachtdagen die niet uitbetaald worden. Voor één dag ontvang je een compensatie boven op je uurloon.

Ben je gedetacheerd (met een detacheringsovereenkomst in fase A of B) en ga je uit dienst? Dan ontvang je je ziekengeld ook van Smart Service BV of UWV.

Na je ziekmelding duurt het ongeveer 3 weken voordat Smart Services BV je gegevens heeft verwerkt en het geld op je rekening heeft gestort. Als je je ziekengeld van het UWV ontvangt, houd er dan rekening mee dat het ongeveer zes weken duurt. Zolang je ziekengeld ontvangt, blijf je volledig sociaal verzekerd.

terug