• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Doorbetaling van loon bij zwangerschap. Als je zwanger bent heb je recht op zwangerschapsverlof van ten minste zestien weken. Het zwangerschapsverlof is flexibel op te nemen: werkneemsters kunnen elk moment kiezen tussen zes en vier weken voor de uitgerekende datum. Gedurende die periode betaalt het UWV een zwangerschapsuitkering. De zwangerschapsuitkering wordt sinds 1 juni 2013 berekend op basis van het gemiddelde jaarloon bij  de laatste werkgever. Smart Services BV vraagt de zwangerschapsuitkering voor je aan. Om dit te kunnen doen stuur je ons een verklaring op van zwangerschap van je gynaecoloog of verloskundige, samen met de datum waarop je verlof ingaat. Om ervoor te zorgen dat we de uitkering op tijd voor je aanvragen, hebben wij het formulier vier weken voor het verlof ingaat nodig. Daarnaast vragen we je om op de eerste werkdag van je verlof aan ons te bevestigen dat je verlof is begonnen.

De zwangerschaps- en bevallingsuitkering is 100% van je dagloon. Wij berekenen je dagloon op basis van het sv-loon dat je verdiende tijdens het dienstverband waarin je zwangerschaps- en bevallingsverlof begon.

terug