• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn jaaropgave?

Ieder jaar eind januari of begin februari ontvang je een jaaropgave van het door jou verdiende loon in het afgelopen jaar. Je vindt deze in E-uur, net zoals je loonspecificaties.
Heb je in het afgelopen jaar kort gewerkt, bijvoorbeeld alleen in de vakantie? Dan kun je na afloop van het jaar via een P-formulier de te veel betaalde belasting bij de Belastingdienst terugvragen. Op je jaaropgave staan de loongegevens die je nodig hebt om dit formulier in te vullen. Het P-formulier kun je bestellen via de BelastingTelefoon ( 0800 0543) of downloaden via www.belastingdienst.nl. Via deze site kun je ook een compleet aangifteprogramma downloaden en invullen.

terug..