• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Wat gebeurt er met mijn fasenindeling als ik een paar maanden niet werk?

In fase A gaat de telling van de gewerkte weken door zolang de periode tussen twee uitzendovereenkomsten korter is dan 26 weken. Duurt de onderbreking 26 weken of langer, dan begint fase A opnieuw. Ook in fase B en C start je na een onderbreking van 26 weken of meer weer aan het begin van fase A. Als je in fase B tussen 13 weken en 26 weken niet werkt, ga je terug naar het begin van fase B. Ook de telling van het aantal contracten begint dan opnieuw. Onderbreek je het contract in fase C korter dan 26 weken, dan begint fase B opnieuw.

terug..