• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Voor veel uitzendkrachten die ziek worden, eindigt het arbeidscontract automatisch. Als uitzendkracht heb je dan geen werkgever meer. Voor deze groep is er een wettelijk vangnet: de Ziektewet. Deze Ziektewet wordt voor Flex Nijkerk door Smart Services BV uitgevoerd.

Volgens de Ziektewet heb je gedurende de ziekteperiode recht op 70% van het laatstverdiende inkomen. In de CAO voor Uitzendkrachten is bepaald dat de uitzendondernemingen aan fase 1 en 2 uitzendkrachten met uitzendbeding in het eerste ziektejaar een aanvulling geven. Deze aanvulling bedraagt 21% en wordt vier-wekelijks uitbetaald. Als fase 1 en 2 uitzendkracht met uitzendbeding heb je in je eerste ziektejaar dus recht op maximaal 91% van het laatstverdiende inkomen.

terug