• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Wat is detachering?

Bij detachering gaat Flex Nijkerk een arbeidsovereenkomst met je aan. Het belangrijkste verschil met uitzenden is dat je arbeidsovereenkomst bij het eindigen van de opdracht doorloopt. Uiteraard zoeken we zo snel mogelijk nieuw werk voor je. Of je bij het eindigen van de opdracht je loon doorbetaald krijgt, is afhankelijk van de afspraken die Flex Nijkerk met je heeft gemaakt. Tijdens je arbeidsovereenkomst kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers. Het detacheringscontract heeft een bepaalde looptijd. Je kunt de overeenkomst alleen tussentijds beëindigen als die mogelijkheid in het contract is opgenomen. Ook vakantiekrachten zijn op detacheringsbasis werkzaam

terug..