• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Word je ziek, dan meld je dat minimaal een half uur voor aanvang van je werkzaamheden bij het bedrijf waar je werkt en bij Flex Nijkerk. Doe dit zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk vóór 9.30 uur, zodat wij de melding tijdig kunnen doorgeven.

Ben je op uitzendbasis aan het werk, dan neemt Smart Services BV (deze verzorgen de ziektemeldingen) na de ziekmelding telefonisch contact met je op.
Als je als detacheringskracht werkt, neemt de verzuimmedewerker van Smart Services BV contact met je op. Het is belangrijk dat je altijd bereikbaar bent - geef het telefoonnummer door bij de ziektemelding waarop je tijdens je ziekte bereikbaar bent - en dat je niet vergeet je weer beter te melden.

Beter melden
Meld je meteen beter, niet pas als je weer gaat werken.

Uitzendkrachten: Niet of te laat beter melden kan leiden tot een sanctie. Meld jezelf ook beter bij je contactpersoon van Flex Nijkerk.

Smart Services BV voert de ziektewet uit voor Flex Nijkerk.

terug