• darkblurbg
  Hovenier
  Heb jij donkergroene vingers en ben je graag buiten in de weer? Dan is een baan in de groene sector voor jou perfect. En bij Flex Nijkerk hebben we regelmatig leuke groene vacatures.
 • darkblurbg
  Bouw
  Waar mensen leven wordt gebouwd en binnen de bouwsector zijn dan ook constant nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden.
 • darkblurbg
  Logistiek
  Logistiek omvat alle activiteiten vanaf het inkopen van grondstoffen tot het afleveren van een product bij de consument.
 • darkblurbg
  Horeca
  Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés.

Als je een opleiding via Flex Nijkerk mag volgen, stellen we samen een cursuscontract op. Daarin staat de naam en een omschrijving van de opleiding, evenals afspraken over de betalingsregeling. De kosten kun je via een terugbetalingsregeling voor een deel weer terugverdienen. De hoogte van je eigen bijdrage hangt af van de totale cursuskosten en hoe lang je voor Flex Nijkerk wil blijven werken.

terug